Turisticke Informacije

July 2, 2009

Raznolika ponuda na Kvarneru

Filed under: Blog — Tags: , — Trasa @ 9:40 am

S pocetkom sezone na Kvarneru ocekuju nas brojne manifestacije.
Rijecke ljetne noci vec su krenule a do 23. srpnja ponuditi ce svim gostima niz kulturnih dogadanja, kao što su nastupi glazbenika Artura Sandovala, Alexandara Balanescua i Monike Leskovar, a tu su još i brojne predstave, 45 programa na Trsatskoj gradini te svecano zatvaranje uz spektakl “Bal na vodi” koji ce se održati na bazenu na Kantridi.
Pocelo je i još jedno Kastafsko kulturno leto, koje ce trajati do 28. kolovoza uz brojne glazbene nastupe hrvatskih zvijezda, festivali, predstave, te Internacionalni festival gitare.
Veselo i zanimljivo ce biti i na otocima. Rabska fjera, jedna od najatraktivnijih srednjevjekovnih manifestacija, održava se 25.07.-27.07. Krk ce pak svoju feštu, takoder srednjevjekovnu manifestaciju Krcki sajam, imati u kolovozu, 08.08.-10.08. Mali Lošinj ce na samom pocetku osmog mjeseca ponuditi nešto zabavniji ugodaj uz Jazz festival Lošinj, na kojem ce nastupiti brojna poznata imena, a Veli Lošinj ce 17.08.-22.08. privuci sve zaljubljenike u film na APOX Film Festival.
Novi Vinodolski vec tradicionalno ima bogat ljetni program za svoje goste, a svakako se najviše istice Ružica Vinodola uz bogati zabavni i kulturni program.
U svakom slucaju, ljeto pred nama sigurno nece biti dosadno!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress