Turisticke Informacije

September 19, 2009

Pogledajte Davis Cup u Porecu

Filed under: Blog — Tags: — Trasa @ 9:45 am

Prošle su cetiri godine od kad je Hrvatska Davis Cup reprezentacija ostvarila fenomenalan uspjeh i maestralnim nastupom u Bratislavi pobjedom protiv Slovacke osvojila ovo cijenjeno natjecanje. Uslijedilo je nekoliko prosjecnih nastupa da bi se ove godine opet pružila prilika igranja u polufinalu. Sada je suparnik Ceška, a glavne uzdanice hrvatske reprezentacije su Ivo Karlovic i Marin Cilic, te izbornik Goran Prpic.
Polufinalni susret s Ceškom održava se u Porecu od 18. do 20. rujna, a nadamo se kako ce se i ovoga puta nastaviti tradicija Poreca kao iznimno sretnog domacina hrvatske teniske reprezentacije. Hrvatska je naime u Porecu ove sezone pobjedila i Cile i Sjedinjene Americke Države.
Osim što se ovaj istarski grad pokazao kao iznimno sretan domacin za Hrvatsku, dokazao je i kako je sposoban za organizaciju najvecih sportskih dogadanja, što polufinale Davis Cup-a svakako i jest.
Susret ce se održati u dvorani Žatika i pozivamo sve zainteresirane da rezerviraju svoj smještaj u Porecu i prisustvuju jednoj vrhunskoj teniskoj priredbi.

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress